OM

Jag är certifierad massör och medicinsk massageterapeut.


Jag gick min utbildning under 2016, en fantastisk utbildning på Svenska Hälsoteamet där skadelära, fysiologi, terapeutiska stretchar, klassisk massage, avancerad massage samt energimassage och hotstonemassage ingick.


Under 2016 har jag även utbildat mig i nada, öronakupunktur samt kinestejpning som jag tar till för att komplettera övriga behandlingar om det behövs.


Jag har under 2016 gått tre steg i hästmassage på Axelssons på Ekerö (Stockholm) och under 2017 gått mina två sista steg blev färdig i juni.


Min tanke är att jobba med hela ekipaget - häst och ryttare eftersom samspelet dem emellan är både känsligt och lättpåverkat. Ryttarens fysik påverkar hästens i stor utsträckning så att jobba med båda parter kan skapa en snabb förbättring. Därför kommer jag snart erbjuda ett förmånligt ekipagepris.


Jag har min mottagning på Rosenlund i Jönköping men jag jobbar även som företagsmassör vilket innebär att jag kommer ut till arbetsplatsen för att spara tid för er personal medan de tar hand om sin hälsa.

 

Innehar f-skattsedel.

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund